Stembevrijding

Door Stembevrijding ontdek je hoe je met je stem je innerlijk kunt bereiken en verkennen.

Je ervaart hoe je contact kunt maken met je lijf. Je leert hoe je klank kunt maken zonder grenzen. Daarmee kun je meer ruimte, openheid en heelheid in jezelf creëren.

Alles wat in je leeft kun je laten klinken. Oud zeer, blokkades, emoties, een opgekropt gevoel en ingesleten automatismen kun je zo aanraken en verzachten. Je voelt je helemaal vrij.

Retraite groepswandeling

Een Retraite-wandeling is een wandeling in stilte. Aan de hand van een thema loop je je eigen pad in een mooi natuurgebied. Stil, maar niet alleen. Onderweg krijg je opdrachten om het thema voor jou te onderzoeken en te ervaren. Door middel van Stembevrijding kun je dan klank geven aan wat er op dat moment in je opkomt.

We wandelen in een kleine groep, en de locatie en het thema wisselen per keer.

Schrijf je in voor de eerstvolgende retraite wandeling >

Workshop Stembevrijding

Aan de hand van een thema werken we in een kleine groep, zodat er eventueel ook meer persoonlijke aandacht gegeven kan worden. Het programma wordt afgestemd op het thema en bestaat uit o.a. lichaamswerk, stemoefeningen, meditatie en affirmaties en het zingen van mantra's of bijpassende korte stukken uit alle windstreken, die je dichter bij jezelf kunnen brengen.

Je gaat klank maken in een groep, zonder regels en vanuit het hart. Onder leiding van Nancy ga je op onderzoek uit naar wat het thema voor jou betekent en wat het met je doet. Je gebruikt je stem als instrument van je gevoel. Je creëert daardoor meer openheid, ruimte en daarna krijg je een gevoel van bevrijding: Stembevrijding!

Dit zeggen deelnemers:

“Je schept een veilige sfeer, waarbij je ieder het gevoel geeft dat hij of zij ertoe doet. En waarbij je de vrijheid voelt en ervaart om mee te doen of niet, waardoor juist iedereen meedoet.”
“Ik heb gemerkt dat ik met mijn stem invloed heb op wat en hoe ik voel.”

Boek een workshop >

Zin in Zingen!

Zin in Zingen is wekelijks 75 minuten ontspannen met behulp van je stem. Voor mensen die willen zingen met hun hart. En voor mensen die denken dat ze niet kunnen zingen. Je gaat niet zingen zoals het ‘moet’ maar gewoon omdat het kan.

Je kunt elke vrijdagochtend online meezingen van 10:30 tot 11:45 uur. Dat doe je vanachter je computer met de microfoon op stil, zodat je helemaal los kunt gaan. Meedoen is gratis.

Wil je graag een keer proberen of Zin in Zingen! iets is voor je? Lees hier verder >

“Ik organiseer Zin in Zingen pro deo omdat ik er zelf veel voldoening uit haal. Deelnemers krijgen er energie van en daar krijg ik weer energie van.”

Nancy Meijer

 

Zin in Zingen! - Live!

1 Keer per maand organiseer ik de Live!-versie van Zin in Zingen!

Hou de Agenda in de gaten op welke avond en welke datum de volgende editie is!

 

 

 

1-op-1-sessie

Een 1-op-1-sessie is bedoeld voor mensen die voelen dat ze ergens door geblokkeerd worden of ergens tegenaan lopen en die de behoefte hebben om daarmee aan de slag te gaan. Net als bij workshop komen er diverse werkvormen voorbij, maar dan speciaal gericht op jouw behoefte.

Nancy begeleidt je om bij jezelf naar binnen te gaan en contact te maken met datgene wat er misschien via je stem uit wil. Je mag "lawaai maken" vanuit je hart en je grenzen verkennen en misschien wel verwijden.

 

Cursussen en korte trajecten

Heb je ervaren wat Stembevrijding voor je doet? Dan kun je verder gaan met een Stembevrijdingstraject dat bij jou past. Bijvoorbeeld een groepscursus of een individueel traject.

“Ik help je om je stem te bevrijden op een nuchtere, vrolijke manier.”

Nancy Meijer